Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat skådespelarskan och barnboksförfattaren Cecilia von der Esch (fd Forss) över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

Har en karriär som skådespelerska alltid varit det självklara valet för dig?

Ja, det har alltid varit. Ända sen jag varit liten har jag älskar att spela teater och stå på scen. Jag tror jag är beroende av den där totalt absorberande känslan som sker när man skådespelar. Det är bara nuet som finns liksom och det är en avslappning och kick i ett.

Vad är återhämtning för dig?

Att bara få vara hemma och plocka och komma i kapp.

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Oj, det sker ALDRIG! Så jag har ingen aning faktiskt. Kanske skulle jag locka håret?

Cissi i koftan Hermine, just nu på 30% rabatt HÄR

Vilket plagg får dig att känna dig bekväm, oavsett situation?

En tät polotröja.

Vilka 4 gyllene regler lever du efter?

Lyssna inåt.
Var i nuet.
Ge kärlek.
Drick mycket vatten.