Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat toppmodellen Caroline Winberg över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

HAR EN KARRIÄR INOM MODE ALLTID VARIT DET SJÄLVKLARA VALET FÖR DIG?

En karriär inom mode var verkligen ingen självklarhet för mig. Jag var mest intresserad av sport som ung och pluggade naturlinjen i skolan. Intresset för mode har växt fram genom åren, men jag är inte en person som följer trender slaviskt utan klär mig mer i det som passar mig.

Caroline i kappan Florence

VAD ÄR ÅTERHÄMTNING FÖR DIG?

När jag reser och jobbar mycket ser jag alltid fram emot att komma hem till min lägenhet och ta det lugnt med min son. Laga mycket mat, kolla på film och läsa böcker.

DU HAR 10 MINUTER ÖVER EN MORGON, VAD GÖR DU?

Jag brukar gå upp tidigare än min son för att få minst 20 min egentid på morgonen att dricka kaffe och läsa nyheter. Det behövs - särskilt ifall jag jobbar och folk rör vid mig hela dagen.

VILKET PLAGG FÅR DIG ATT KÄNNA DIG BEKVÄM, OAVSETT SITUATION?

Jag lever i stickade tröjor, jeans och gympaskor. Det passar alla tillfällen. Jag föredrar en avslappnad look.

Carolines go-to-plagg är den stickade tröjan

VILKA 4 GYLLENE REGLER LEVER DU EFTER?

Jag har några specifika regler jag lever efter, men jag försöker vara generös, sällan, jobba hårt och ta hand om alla jag älskar. Dessa egenskaper värdesätter även hos andra.

Följ Caroline här !