Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat Nicole Kavander över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

Har en karriär inom kommunikation, mångfald och inkludering alltid varit det självklara valet för dig?

Nej, det bara råkade bli så haha! Jag är utbildad ekonom och planen var att jag skulle bli management konsult eller kanske sadla om till jurist efter min bachelors degree på University of Westminster i London. Jag hade en professor som tyckte att jag skulle passa bra i reklambranschen och mig till att bli utnämnd till IDM's (Institute of Direct and Digital) 30 Graduate de ansåg vara framtidens marknadre - and the rest!

Vad är återhämtning för dig?

Att vara i nuet, gärna nära vatten och inte ha några måsten. Min största källa till återhämtning har alltid varit att resa till en plats där ingen vet vem jag är, då känns det alltid som att man inte har några krav på sig allt - jag kan bara få vara. Sedan älskar jag allt som har med self-care och self-love att göra och unnar mig en härlig thaimassage och pedikyr varje månad!

Vilket plagg får dig att känna dig bekväm, oavsett situation?

Med min historia av skador att jag ofta går runt med träningsvärk efter tunga gympass, så är det faktiskt mina Adidas Falcon sneakers! Man svävar på moln, passar till alla outfits och kan hålla sig med min sambo som har väldigt långa ben så man får småjogga ibland.


Nicole bär trenchcoaten Vanessa, nu på 30% rabatt - SHOPPA HÄR

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Två alternativ: antingen kör jag en lite längre morgonyoga med meditation eller så kollar jag på true-crime med min sambo, haha!

Vilka 4 gyllene regler lever du efter?

1. Ha alltid med något när du är bjuden hem till någon
2. Sängen ska bäddas varje morgon
3. Kompromissa aldrig på hudvårdsrutinen, hur bråttom man än har
4. Prinsesstårta är alltid värt det!

 

Följ Nicole HÄR