Inspired By är formatet där vi möter kvinnor som vi inspireras av. Vi har träffat Nathalie Rajic över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

Har en karriär inom entreprenör alltid varit det självklara valet för dig?

Jag har varit den som haft många idéer, drömmar och visioner, den som provat på många olika saker för att ta reda på vad jag tycker om och inte. När jag blickar tillbaka till vad jag tidigare gjort så ser jag den röda tråden. Jag kommer ihåg att jag tidigt hade en längtan att få skapa och bygga upp saker själv och drömmen att få driva eget har funnit sedan barnsben. Jag visste inte riktigt inom vad, utan någon som fick växa fram längs vägen. Idag har jag byggt upp min karriär utefter det jag tycker tycker om att göra där jag får använda mig av alla egenskaper jag besitter. Jag blir lätt uttråkad, så att driva eget är ultimat. Här finns det alltid något att göra!

Vad är återhämtning för dig?

Att få spendera en helg utan telefon och läsa mail, att få vara närvarande med familjen. Gärna ute i naturen eller vid havet. Det är här jag samlar kraft och energi. Som entreprenör är det inte alltid lätt att ta den där pausen, så det gäller att hitta de små medlen i vardagen så låter en andas ut, som meditation, en promenad eller ett boostande träningspass.

Vilket plagg får dig att känna dig bekväm, oavsett situation?

En suit är mitt absoluta go-to plagg. Går att dressa upp och ner, bära både till höga och låga skor och räddar vilken dag som helst. Den klassiska vita skjortan är också en favorit i min garderob.


Nathalie bär kostym i linne - SHOPPA HÄR

Du har 10 minuter över en morgon, vad gör du?

Unnar mig lite egentid, lägger en ansiktsmask för att boosta glow eller tillföra mer fukt till min hud. Mina vänner kallar mig maskeringens drottning ..!

Vilka 4 gyllene regler lever du efter?

1. Följ din magkänsla
2. Tumma inte på sömnen. Den är nyckeln till uthållighet och välmående!
3. Ha minst en dag i veckan där du inte planerar i en endaste aktivitet för att återhämta dig, och ta dagen som den kommer.
4. Att ha roligt i mitt arbete & njuta av resan. Jag har gjort det misstaget när jag byggde upp mitt första bolag, jag hade roligt men inte allt för lite av resan!

 

Följ Nathalie HÄR