Foto: Rynefelt Photography

Inspired By är formatet där vi möter kvinnor i olika åldrar och branscher som vi inspireras av. Vi har träffat skådespelerskan, regissören och influencern Claudia Galli Concha över ett samtal kring karriärsval, gyllene regler och vikten av återhämtning.

HAR EN KARRIÄR SOM SKÅDESPELERSKA ALLTID VARIT DET SJÄLVKLARA VALET FÖR DIG?

Nej, det har det faktiskt inte. Jag visste tidigt att jag ville jobba inom filmproduktion. Min äldre syster är scenograf och när jag såg henne jobba och hur kul de alltid verkade ha det så visste jag att jag också ville vara i världen. Att jag sedan hamnade framför kameran var mer en slump.

VAD ÄR ÅTERHÄMTNING FÖR DIG?

Att inte ha några planer, vara hemma i vårt fina hem, låta barnen bestämma vad vi ska göra, inga skärmar, inget plingande i telefonen, så när man är trött och äta när man är hungrig, läsa böcker, lyssna på musik och pussel... Vi lägger massor med pussel just nu.

Claudia och Hermine Wrap Cardigan

DU HAR 10 MINUTER ÖVER EN MORGON, VAD GÖR DU?

Lägger mina Tarot-kort.

VILKET PLAGG FÅR DIG ATT KÄNNA DIG BEKVÄM, OAVSETT SITUATION?

Jeans, älskar jeans.

VILKA 4 GYLLENE REGLER LEVER DU EFTER?

1. Se till att fylla ditt liv så mycket som möjligt med sånt som gör dig glad.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
3. Gör dig av med energitjuvar i ditt liv.
4. Ge en komplimang till en främling en gång om dagen.

Följ Claudia här !